O casă cu de toate

Administrația bucureșteană raportează un succes gigantic. Trebuie totuși precizat exact că nu este vorba de toată administrația. De fapt doar Marea noastră Duamnă este cea care merită toate laudele. Duamna noastră a reușit să negocieze cu chiriașii casei din deal și să obțină o tranformare foarte necesară a acestei construcții simbol. Super reporterul nostru care stă și se uită la casă ne-a trimis prima poză cu noile fațade:

Frumos! Adică aproape perfect. Ce să mai spui când vezi așa ceva? Nu mare lucru… Super reporterul nostru a reușit să fure câteva cuvinte de la duamnă. A fost înălțător și tocmai apropierea aceasta de buna noastră Duamnă l-a făcut să nu le noteze. Pur și simplu a rămas înmărmurit de bogăția de idei. Din fericire s-a păstrat pentru posteritate ideea discursului Duamnei.

S-ar părea că Duamna se gândea de multă vreme că casa din deal nu are o imagine prea apropiată de arhitectura glorioasă bucureșteană. Soluția Duamnei a fost foarte simplă și eficientă (ca de fiecare dată): adăugarea unor clădiri-simbol sau părți din clădiri ale Bucureștiului. În felul acesta s-a produs un super element simbol. Știu, e greu de înțeles cât de puternice sunt ideile Duamnei, dar noi nici nu avem capacitățile necesare. Putem doar să mulțumim că există. Așa că, acum nu ne rămâne decât să ne minunăm, să mulțumim și să așteptăm viitoarele realizări de grandios succes.

Duamna și noua casă într-o simbioză perfectă.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare, orice asemănare cu persoane, situații sau clădiri din realitate, este pur întâmplătoare.

Lasă un comentariu