Modulul

Centrul universului meu este situat într-un apartament de două camere din cartierul Pajura. Acolo m-am născut, acolo am crescut, acolo exist și astăzi. Probabil că acolo o să și mor și, zic asta, pentru că nu am nevoie să părăsesc acest spațiu. Nici măcar până la magazin. Deci, de acolo a început universul meu. Eu l-am creat, eu îl omor.

La început eram extrem de haotic în creația mea. Cu timpul am căpătat experiență în creație. Asta și faptul că m-am prins ce îmi place. M-am gândit că mi-ar fi mai bine dacă aș avea un univers care să îmi placă. Ar fi mai simplu, mai confortabil. Tot ce se găsește în universul meu este inventat de mine. Totul.

Cel mai important lucru pe care l-am inventat a fost modulul. Experiența m-a făcut să-l inventez și după aia totul a fost perfect în universul meu. De la primul modul, ăla cel mai simplu, mi-am făcut totul. Absolut totul.

Ultimul lucru pe care l-am creat a fost un nou eu. Am folosit modulul. Am păstrat modulul. M-am păstrat.


Fotografia este a Laurei. Textele din această categorie pot avea legătură cu fotografia, dar nu e obligatoriu. Orice asemănare cu persoane, situaţii sau clădiri din realitate, este pur întâmplătoare.

Lasă un comentariu