Despre noi

Ce vrem noi să facem cu acest “birou” este doar un exercițiu de imaginație, o închipuire despre București. Biroul va funcționa ca o firmă de proiectare cu beneficiari imaginari, proiecte imposibile și participări la concursuri inexistente. Orice asemănare cu terenuri, zone urbane, persoane sau organizații reale este pur întâmplătoare și va fi luată ca atare. În timpul liber vom încerca să prezentăm cât mai multe idei, fără să avem pretenția că sunt geniale. Ideal ar fi ca propunerile noastre să vă facă să vedeți că se poate și altfel.

Pentru că fiecare birou este format din mai multe persoane sau personaje, puteți vedea și lista “angajaților și colaboratorilor” (o listă deschisă căci suntem în proces de veșnică dezvoltare)


Popescu

Numele complet: Andrei Popescu

Am terminat cu greu Facultatea de Urbanism; comod, nu îmi place să fac efort mai mult de cât e nevoie; îmi plac puține lucruri, dar clare; îmi place orașul meu; mă mai ocup cu proiectare, urbanism și prezentări 3D; sunt convins că oricând se poate mai mult sau mai bine, dar nu știu dacă merită întotdeauna efortul; graba strică treaba, așa că sunt liniștit în așteptare.


Domnul Dobrescu
Numele complet: Domnul D. Dobrescu
Domnul Dobrescu este un colaborator de nădejde al biroului; pensionar, dar încă foarte activ; își prezintă părerile personale despre locuri din București și alte orase pe care le poate vizita; nu are studii în domeniul arhitecturii, dar este un cetățean preocupat de orașul său și îi place să observe; are un fiu care îi sponsorizează concediile și căruia îi mulțumește pe orice cale pentru aceste surprize plăcute; încă nu s-a familiarizat cu internetul, dar depune eforturi pentru a se adapta. Domnul Dobrescu s-a retras.


Radu

Numele complet: Radu Iacob

Eu am terminat destul de ușor Facultatea de Științe Politice din cadrul Univ. Buc. Ceva mai incomod decât Popescu, am ca hobby funcționariatul public, iar ca joburi serioase cânt într-un cor, joc Bridge, cel puțin așa-mi place sa cred, și de ceva vreme fac poze. Unele, prin București, altele, pe unde apuc. Pe unele o să le vedeți săptămânal pe acest blog, pe altele, pe blogul Instantanee de rai. Am sentimente contradictorii față de orașul meu, în fond și la urma urmei, e un oraș plin de contradicții, la fel ca mine. Prin fotografii însă, sper să ne înțelegem mai bine!


Laura

Numele complet: Laura Tăchiciu

Permanent Daylight