Zăpadă?

-Nu am avut zăpadă anul ăsta? De ce naiba?

-În primul rând că asta nu e adevărat. Am avut! Am avut zăpadă exact cât a fost trecut în progra… pardon. Am avut exact necesarul de zăpadă. Luna trecută a fost mai multă zăpadă decât acum două luni. Așa cum s-a promis. Luna asta e nevoie de o reașezare.

-Faci mișto de mine? Nu am avut, domne! Mă uit afară și nu văd…

-Nu vezi acum pentru că nu ești chiar pregătit. Pe lângă asta, te-ai luat după prietenul acela și acum nici nu mai ai cum să vezi. Pe de altă parte, hai să ne uităm cum trebuie. Zăpadă am avut. Se știe și am repetat că era deja stabilit că o să fie destulă. A fost și este. Acum, chiar în momentul acesta, nici nu mai avem nevoie de zăpadă. Și zăpada care a fost dată, a fost în cantitatea exact calculată pentru a nu perturba dezvoltarea Bucureștiului. Lucrurile merg înainte pentru că ai primit exact cantitatea necesară. Din păcate tu nu ești pregătit să înțelegi asta și cât bine ți se face, dar asta nu este o problemă gravă. Noi avem tot ce îți trebuie și o să îți dăm.

-Totuși, de unde vine zăpada asta pe care o dați?

-Din progra… pardon… Zăpada vine de unde a venit întotdeauna. Zăpada vine de sus.


Fotografia este a Laurei. Textele din această categorie pot avea legătură cu fotografia, dar nu e obligatoriu. Orice asemănare cu persoane, situaţii sau clădiri din realitate, este pur întâmplătoare.

Lasă un comentariu