2011-Tot inainte

Am redeschis biroul de proiectare dupa o vacanta prin tari mai prietenoase cu cetateanul de rand si fiindca suntem la inceputul unui nou an am facut o schita pentru ce avem de gand sa mai refacem prin oras. Dupa discutii aprinse in cadrul biroului ne-am decis ca e cazul sa avem macar cateva „puncte fixe” pentru ce ne propunem sa facem in noul an, lasand loc si pentru propuneri de moment sau alte „neprevazute”.

Deci in linii mari ne vom ocupa tot cu remodelarea orasului. Vom mai discuta putin despre Buzesti-Berzei-Uranus, vom continua „dezvoltarea” zonei Sf. VineriUdricani prin extindere catre zonele invecinate si vom intra un pic si in Centrul Istoric pe la Piata SF. Anton. Reporterul nostru ne-a promis si alte stiri despre Casa Poporului, iar domnul Dobrescu spera sa se implice mai mult in relatarile sale.

Incercam sa atragem un nou colaborator, care sa aduca o perspectiva diferita asupra orasului. Bineinteles ca vom continua sa propunem solutii prin cartierele bucurestene care nu fac parte din zona centrala, prin Titan, Berceni, Colentina si chiar Rahova. O sa abordam si subiectul statiilor de metrou caci si acolo sunt multe lucruri de refacut.
Avem in plan si continuarea propunerilor de pe Dambovita si chiar abordarea inelului de circulatie Stefan cel mare-Mihai Bravu-Vacaresti. Sigur vom face remodelari a unor spatii urbane de mici dimensiuni, mici piatete ce vor fi transformate in spatii pietonale.
Cam aceasta este „schita” pe anul 2011, iar daca departamentul nostru financiar ne va permite, vom reusi sa supravietuim si acestui an. Bineinteles ca suntem la fel de deschisi in abordarea oricarei noi propuneri de colaborare si acceptam orice sugestie pe care ne-o puteti face pentru a studia cat mai multe zone ale orasului. Ce putem promite sigur este ca vom aborda doar subiectele la care ne pricepem, incercand sa nu „batem campii”, cu dorinta de a va arata ca normalitatea unor dezvoltari urbane este diferita de lucrurile pe care le vedeti acum prin oras.
Multumim tuturor celor care ne-au citit, corectat si ajutat si speram sa o faca la fel si in noul an pentru ca numarul beneficiarilor virtuali ai biroului nostru sa creasca. Tot inainte cu avant muncitoresc si in 2011.

6 comentarii la „2011-Tot inainte”

  1. La mulţi ani, domnului Popescu şi domnului Dobrescu! Aşteptăm cu interes ideile dvs. de urbanizare a comunei în care ne desfăşurăm activitatea cu avânt şi spor maxim.
    Răspunde

  2. mersi la fel…i-am transmis si domnului Dobrescu si iti trimite cele mai calde urari…Traiasca infratirea dintre blogurile prietene!

    Răspunde

Lasă un comentariu